Rezensionen zu Succes Holidayparcs

Lesen Sie die Erfahrungsberichte von Gästen zu ihrem Aufenthalt in einem unserer Ferienparks

 
2606 bewertungen
  1. 9,1

    Zwembad, iedereen was vriendelijk, mooie ligging

    Juli 2021 - Esther B. übernachtete in Comfort Ferienhaus 6P

  2. 8,9

    Mooi verblijf. Erg netjes! Kinderen vonden het zwembad geweldig.

    Juli 2021 - Serena W. übernachtete in Comfort Ferienhaus 6P

  3. 9

    Schönes renoviertes Haus, überdachte Terrasse mit Licht , Umgebung, , Dass so viel renoviert wurde. Das überaus freundliche und zuvorkommende Personal. Die liebe Kerstin im Tropicana, die uns immer wieder erkennt. Unkomplizierte Coronatests.

    Juli 2021 - Selina S. übernachtete in Comfort Ferienhaus 6P

  4. 8,1

    Veel te doen voor kinderen, mooie ligging en super aardig en vriendelijk personeel bij snackbar, bowlen, winkeltje en bar.

    Juli 2021 - Hetty v. übernachtete in Stacaravan 4 persoons - De Scherpenhof

  5. 7,9

    Keine Bewertung hintergelassen

    Juli 2021 - s s. übernachtete in Typ Park Lodge Komfort für vier Personen

  6. 9,1

    Super fijn !! Tip top in orde! We komen nog terug!! Prijs kwaliteit zeer goed!

    Juli 2021 - Els V. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P

  7. 7,1

    Er is genoeg te doen voor de kinderen, jammer dat we vanwege het hoge water niet in het recreactie meer konden zwemmen. Maar hier kan niemand iets aan doen.

    Juli 2021 - Jose v. übernachtete in Safarizelt

  8. 8,7

    Onze eerste keer in het park. We waren zeer verrast. Het park ligt schitterend! Wat een uitzicht vanaf ons huisje! De ontvangst was uiterst vriendelijk en ook tijdens de keren dat we bij de receptie waren, of in het restaurant, werden de zeer vriendelijk te woord gestaan. Het zwembad is super, jammer dat de sauna faciliteiten gesloten waren maar daar komen we nog wel eens voor terug. Het huisje was super, heel veel ruimte. Keukentje is klein maar te doen, de koelkast is echt te klein voor 6 personen. Zeer genoten de afgelopen 2 weken, komen zeer zeker terug!

    Juli 2021 - Carola B. übernachtete in Comfort Ferienhaus 6P

  9. 7,7

    Keine Bewertung hintergelassen

    Juli 2021 - jeanette v. übernachtete in Camping-Stellplatz auf dem saisonalen Feld am äußeren Ring

  10. 8,8

    Alte aber sehr gepflegte Anlage. Top Personal immer bemüht wünsche zu erfüllen trotz eventueller Sprach Probleme.Top

    Juli 2021 - Stefan R. übernachtete in Komfort-Stellplatz