Rezensionen zum Ferienpark Hambachtal

Lesen Sie die Erfahrungsberichte von Gästen zu ihrem Aufenthalt in unserem Ferienpark

 
2548 bewertungen
  1. 8,2

    Keine Bewertung hintergelassen

    Juni 2022 - John B. übernachtete in Studio im Hambachtal

  2. 9,9

    De mooie ligging van het park.Het restaurant was met het ontbijt en avondeten subliem. Er was voor iedereen wat daarbij. De gerenoveerde huisjes waren in perfecte staat. Goede douche en keuken.Mooi terras met verstelbare stoelen. Het subtropisch zwembad was top.

    Juni 2022 - L.C.G. S. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P im Hambachtal

  3. 8,8

    Ruim opgezet park Prachtige natuur

    Juni 2022 - M.L.M. v. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P im Hambachtal

  4. 8,2

    We hebben een geweldige week gehad in een 4 pers. Comfort huisje met halfpension. Het personeel was heel erg behulpzaam en vriendelijk, de buffetten waren zeer uitgebreid met elke dag een ander thema en voor ieder wat wils!!!

    Juni 2022 - C.L. S. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P im Hambachtal

  5. 7,8

    Prachtige omgeving. Goed eten We hadden een basis huisje geboekt, deze was zeer gedateerd en lag vreselijk hoog. We hebben het omgeboekt met bijbetaling naar een comfort huisje wat mooier en frisser was en een stuk lager lag. Voor mensen die slecht te been zijn is het mijn inziens een lastig park omdat je overal trappen op en af moet. Eten en omgeving zeker een aanraden.

    Juni 2022 - Yvonne B. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P im Hambachtal

  6. 7,2

    Het buffet was van goede kwaliteit en de ligging in de bergen was prachtig.

    Juni 2022 - T. B. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P im Hambachtal

  7. 8,5

    Net en leuk huisje, mooi uitzicht en het eten zeer goed!

    Juni 2022 - A. v. übernachtete in Comfort Ferienhaus 4P im Hambachtal

  8. 10

    Sehr nettes und freundliches Personal. Egal von der Rezeption über Service und Schwimmbad. Alles absolut perfekt und schön.

    Juni 2022 - Marcel H. übernachtete in Standard Ferienhaus 4P im Hambachtal

  9. 7,6

    Prima locatie, goed appartement. Zwembad maar niet alles werkte, stroomversnelling. Je moet wel goed ter been zijn.

    Juni 2022 - P. v. übernachtete in Appartement im Hambachtal

  10. 7

    Die Einteilung der Unterkunft mit Terrasse Kurzer Weg zum Schwimmbad durch Unterführung Imbiss Tropicana jedoch leider nur bis 20 Uhr offen

    Juni 2022 - Gerlinde P. übernachtete in Comfort Ferienhaus 6P  im Hambachtal